<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Megerősítette a korábban csak nem hivatalos forrásokból származó híreket.

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök pénteken kora reggeli beszédében megerősítette az orosz rakétacsapásokról szóló híreket. Az elnök elmondta, hogy a csapások helyi idő szerint pénteken hajnali 4 órakor kezdődtek, és hozzátette, hogy az orosz csapatokat az ukrán erők megakadályozták abban, hogy a legtöbb irányban előrenyomuljanak.

Zelenszkij végül hozzátette, hogy az orosz légicsapások katonai és polgári célpontokat is céloztak – írja a Guardian a Reuters értesüléseire hivatkozva.

Folyamatosan frissülő hírfolyamunk a témában:

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.