1p

Figyelem! Jelentősen módosulnak a cégekre vonatkozó ESG-előírások!

Alapjaiban változtathatja meg a cégek – nemcsak a nagyvállalatok, köztük a bankok és biztosítók, hanem a kis- és középvállalkozások (kkv) – működését, hogy a jövőben már olyan auditált (!) nem pénzügyi beszámolókat kell készíteni, ami nemzetközi szabványok alapján gyűjtött ESG-releváns adatokra támaszkodik.

Ne maradjon le, legyen naprakész az egyik legnagyobb horderejű kérdésben!

Jelentkezzen most konferenciánkra! >>

A KFKI ISYS-nek az MFG/PRO integrált vállalatirányítási rendszer forgalmazásában elért kiváló eredményét ismerték el.

A KFKI ISYS Informatikai Kft. bejelentette, hogy elnyerte az amerikai QAD informatikai alkalmazásokat fejlesztő vállalat "Év Disztribútora" címét. A QAD többek között az MFG/PRO integrált vállalatirányítási rendszer kifejlesztője és a KFKI ISYS kizárólagos hazai partnere immár 12 éve. A QAD a KFKI ISYS kimagasló teljesítményét díjazta a címmel, amelyet a cég az MFG/PRO forgalmazásában ért el összehasonlítva az EMEA régió többi országával.

"Figyelembe véve hazánk gazdasági kapacitását és ehhez mérten ERP piaci potenciálját, nagy dolog, hogy a méretében nagyobb országok mellett mi nyertük el a QAD "Év Disztribútora" címét. Azt tapasztaljuk, hogy az MFG/PRO vállalatirányítási rendszer funkciói nagyon jól teljesítenek főleg termelővállalatok körében. Hazánkban mára már több mint 60 vállalat használja." - mondta Tusor Tibor a KFKI ISYS ügyvezető igazgatója.

Olyan vállalatok igazították az üzletmenetüket az MFG/PRO rendszerhez, mint a BPW Hungária, a Cerbona, a Friesland, a MÁV Szolnok Járműjavító, a MOFÉM vagy a Lear Corporation.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!