3p

Botrány az ATV-ben, botrány a főpolgármester-választás körül. Magyar Péter kivonult, Vitézy Dávid bevonulna, de mit lép erre Karácsony Gergely? Ezek voltak az Ez Viszont Privát legújabb adásának fő témái, Csabai Károly, Gáspár András és Litván Dániel beszélgettek.

Olyan dolgok történnek az elmúlt napokban Magyarországon, amikre még nem volt példa. Egy vezető ellenzéki politikus másfél perc után kivonul az egyetlen ellenzékinek tartott tévécsatorna adásából, újraszámolják a szavazatokat Budapesten, sőt most már ott tartunk, új szavazás is jöhet. Mire játszott Rónai Egon, és ki akarja meghamisítani a választók akaratát?

A beszélgetés során megtudhatják, hogyan is zajlik egy behívás az ATV műsorába, és hogy milyen íratlan szabályokat (kéne) betartania egy riporternek és egy interjúalanynak is. Csak a csatorna szavahihetőségét védte Rónai Egon, vagy tudatosan provokálta a Tisza Párt alelnökét?

Vitézy Dávid elérte, amit akart, újraszámolják az érvénytelen szavazatokat. De hogyan születtek ezek a szavazatok, hihető az, amit az LMP (és a Fidesz) által támogatott jelölt állít? Lehet, hogy nem a választásokkal, hanem a választókkal van az igazi baj?

Vélemények, válaszok, vita a fenti videóban, vagy az alábbi linkeken elérhető hangfelvételen.

Hogyan hallgassunk podcastet?

A podcastet a fenti lejátszóval az mfor.hu és a privatbankar.hu oldalán is meghallgathatja.

Az optimális podcast-élményhez a podkaszt.hu korábbi leírását idézzük.

A podcast lételeme, hogy nem kell helyhez kötve hallgatni. Ezért legjobb élményt a eszközökön nyújtják, legyen az akár telefon, akár tablet. Ebből kifolyólag az ezen eszközökre írt programok is nyújtják a legtöbb szolgáltatást. Például:

- Saját kereshető adatbázis
- Lassított / gyorsított lejátszási sebesség
- Könyvjelzők, fejezetek
- Adásnaplók megjelenítése

Ezeket szinte az összes nagyobb lejátszó tudja, de attól függően, hogy milyen eszközön szeretné hallgatni,  itt találhat párat induláshoz >>

Ezekben a lejátszókban megtalál minket Klasszis podcast néven! Május 10-étől kéthetente új adásainkkal is találkozhat ezeken a linkeken. Addig is:

A műsor oldala az Anchor FM-en >>

Kövessen és hallgasson minket Spotify-on! >>

Podcastünk az Apple Podcasts-en >>

Hallgassa meg korábbi podcastjeinket is!

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!