1p

Hazai szálláshelyek, vendéglátóegységek, figyelem!

Pályázzanak és nyerjenek díjat az ország legjelentősebb designversenyén -
nevezzenek be a Klasszis TopDesign 2023 megmérettetésre!
Külföldi és hazai szakértőkből álló zsűri, bemutatkozási lehetőség a nagyközönségnek, exkluzív díjátadó gála.

Regisztráljon most!

Több más amerikai óriáscég után a Johnson & Johnson egészségügyi és kozmetikai vállalat is felfüggeszti reklámjai megjelentetését a Google tulajdonában lévő YouTube videomegosztón, mert ez utóbbin gyűlöletkeltő és sértő videókat is közzétesznek - jelentették be csütörtökön.

A cég attól tart, hogy a videomegosztón megjelenő reklámjait olyan felvételekhez társítják, amelyek sértő jellegűek. Korábban más világmárkák, beleértve a Volkswagent, a Tescót, a Toyotát, csatlakoztak ahhoz a 250 vállalathoz, amelyek már felfüggesztették reklámjaikat a Google-nál. Szerdán ugyanilyen döntést jelentett be a Verizon és az AT&T mobil távközlési cég is.

A bojkott miatt részvénypiaci nyomás alá került Google kilátásba helyezte hirdetési politikája felülvizsgálatát, amelyet állítása szerint már el is kezdett.

A YouTube videomegosztó a Google jelentős, de nem meghatározó bevételi forrása. A hirdetési megbízások nagy része nem az óriáscégektől, hanem a kisebb vállalatoktól érkezik, amelyek nem tudják megfizetni a televíziós reklámokat.

MTI

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!