2017. március 27. 14:34

Mémeket szült a sörháború, szétnéztünk közöttük.

Borzasztóan felgyorsultak hétfőn Magyarország sörügyi eseményei. Előbb az Igazi Csíki Sör és a Heineken békekötésével váratlanul lezárult az elmúlt heteket végighabzó sörháború, majd a kormány még erre is rátett egy lapáttal, amikor kimondta, hogy így sem vetik el a Heineken szívatására benyújtott törvénytervezetet - de azért valószínűleg kivételezni fognak a vörös csillagos sörrel, és nem büntetik meg önkényuralmi jelkép kereskedelmi felhasználása miatt.

Ezen a kabarén annyira jól szórakoztak a téma hazai rajongói, hogy egyből csíkis-heinekenes mémekkel árasztották el a netet. Mi meg szétnéztünk közöttük, és most megmutatjuk, mit láttunk.

A dicsőség székely zászlaját:

Egy kis magyar gógyit, cselvetést:

 
Egy apró változtatást:
 

Egy 100 százalékosan természetes ízfokozót:

Ráncfelvarrást:

Tesztet:

Tömegtájékoztatást:

... és éleslátást:

A sörközi helyzet a továbbiakban valószínűleg még fokozódni fog.

Forrás: olvasóink, mások olvasói, internet.

mfor.hu

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.