TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

Idén minden eddiginél több, 120 millió dollár értékben, 29 tranzakció keretében hajtottak végre kockázati tőkebefektetéseket Magyarországon - mondta Zombory Viktória, a Magyar Kockázati és Magántőke Egyesület (MKME) elnöke.

Zombori Viktória, az egyesület elnöke emlékeztetett arra, hogy tavaly a kockázati tőketársaságok 64 millió forint értékben 28 tranzakciót hajtottak végre Magyarországon. Az idei befektetésekből a hat legnagyobb tranzakció 100 millió dollár értékű volt, amely az összebefektetések 82 százaléka.

A befektetések 25 százaléka fejlesztési tőke, ezen belül is nemrég a legnagyobb értékű kockázati tőkebefektetés, 22 millió dollár értékben az Euromedic társaság létrehozása volt magyarországi székhellyel, amely diagnosztikai központokat működtet és komoly expanziós tervei vannak a régióban. Ezt a kockázati tőkebefektetést a Dresdner Kleinwort Capital hajtotta végre. Ugyancsak a legnagyobb befektetések közé tartozik a Raiffeisen Private Equity Management által megvásárolt Stollwerck Budapest Kft. tranzakció.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.