3p

Mit remélt Magyarország az EU-tagságtól és mi lett mindebből 20 év alatt?
Devizahitelezés, euróbevezetés, uniós pénzek, kilátások - online Klasszis Klubtalálkozó élőben Medgyessy Péterrel!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is Magyarország korábbi miniszterelnökétől!

2024. április 22. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Sokan az év végére hagyják az ajándékok megvásárlását, és akkor igyekeznek mindent egy szuszra beszerezni, pedig ez nem egy könnyű feladat. Vannak, akik inkább a rokonlátogatásra helyezték a hangsúlyt és úgy gondolják, hogy megvárják a karácsony utáni leárazásokat és utána pótolják a kimaradt tárgyak beszerzését.

Vásároljunk stresszmentesen!

Az online vásárlással sokak válláról esik le a teher, nem kell a boltról boltra járással, az órákig tartó sorban állással bajlódniuk, ugyanakkor az ajándékok kitalálása és számos családtag, barát számára való egyidejű beszerzése nem éppen a nyugalmas időszakot jelenti. Ezért jól jártak azok, akik inkább vártak bizonyos holmik beszerzésével, és végigböngészik a BestMarkt webáruház kategóriákra lebontott termékkínálatát. Itt mindenki úgy tud válogatni, ahogy kedve tartja, senki és semmi nem sürgeti őket.

Végre le lehet ülni és nyugodtan átgondolni, kinek mire is van szüksége, ami esetleg kimaradt a karácsonyi hajszában. Előfordul az is, hogy valaki olyan műszaki terméket, lakberendezési cikket kap, amely nem volt igazán a szíve vágya, vagy éppen nem az a típus, márka az, amit szeretett volna.

A januári vásárlások idején azok is költeni szoktak, akik karácsonyra pénzt kapnak, pl. gyerekek, kamaszok, így számukra is adott a beszerzés lehetősége online, otthonuk kényelméből intézve, az interneten keresztül. Érdemes böngészni a januári kiárusításokat, mert vannak termékek, amelyeket inkább karácsony után adnak kedvezőbb áron.

Ha cserére kerülne a sor

A karácsonyi vásárlások időszakában megszaporodik az olyan esetek száma, amikor valamit hirtelen felindulásból, gyorsan, esetleg kipróbálás nélkül vesznek az emberek. Emellett a nagyszámok törvénye alapján ebben az időszakban a cserére szoruló vagy hibás termékek aránya is megnő. Ilyenkor jön jól, ha az adott webshop felkészül ezeknek a fogadására egy képzett és készséges ügyfélszolgálattal, valamint akár saját szervizcsapatával ki tudja javítani az esetlegesen felmerülő hibákat, pl. műszaki termékek esetében.

A BestMarkt webáruházban ezekre mind van mód, így nem kell attól tartanunk, ha esetleg valami gond van a termékkel, nem tudjuk többé használni azt. Ha az adott árucikk kijavítása megoldható házon belül, akkor a BestMarkt saját szakértő kollégáival orvosolja a problémát, ellenkező esetben pedig felkeresi a forgalmazó vagy gyártó cég szervizét, hogy javítsa ki a hibát. A rossz termék ellentételezése egyéni elbírálás függvénye, ez esetben érdemes kapcsolatba lépni az ügyfélszolgálattal.

Részletes termékinformációk

Bármilyen alkalomra is keresünk eszközöket, fontos, hogy tisztában legyünk biztonságos használatával. Ehhez, főleg egy elektronikai terméknél, igen részletes leírás és útmutatás szükséges, ami segíti az oldalra tévedő látogatót, hogy melyik terméket is válassza. A BestMarktnál a vásárlót kategóriákra bontott csoportok segítik az eligazodásban, ahol részletes tájékoztató is található, hogy mire kell figyelni az adott termék vásárlásakor, használatakor.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!