1p

Muhi Gergely, aki most az Equilor Befektetési Zrt.-hez csatlakozott, korábban több mint egy évtizedig dolgozott elemzői és privátbanki területen.

Muhi Gergely vezető elemzőként csatlakozott a több mint 30 éves Equilor Befektetési Zrt. csapatához – közölte a cég. A tájékoztatás szerint a jelentős tapasztalattal rendelkező szakember korábban több mint egy évtizedig dolgozott elemzői és privátbanki területen.

Muhi Gergely lett a cég új vezető elemzője
Muhi Gergely lett a cég új vezető elemzője
Fotó: Equilor Befektetési Zrt.

Muhi Gergely vezető elemzői pozícióban irányítja júniustól az Equilor Befektetési Zrt. elemzői csapatát. A szakember kinevezését megelőzően 12 évig a HOLD Alapkezelő munkatársaként dolgozott, ahol előbb Private Banking, majd elemzői területen látott el feladatokat. Tanulmányait a Corvinus Egyetemen végezte, ahol Pénzügy és számvitel szakon Bsc diplomát, majd Pénzügy szakon Msc diplomát szerzett. Egyetemi tanulmányai mellett a Nemzetközi Bankárképző Központnál Vagyon Alap Portfolió vizsgát tett – zárul a befektetési cég közleménye.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!