2p

Megújult az MBH vállalkozói szolgáltatásplatformja. A cégalapító szolgáltatás segítségével minden szükséges ügyintézés online elvégezhető az MBH csoport BUPA platformjáról - közölte az MBH Bank pénteken.

A kibővített cégalapító szolgáltatás segítségével minden szükséges ügyintézés online elvégezhető, a megújult BUPA szolgáltatásplatform azonban jóval több, mint a vállalkozás indításához szükséges funkciók gyűjteménye - jelentette be az MBH Bank pénteken.

Az online platformon minden olyan funkció és kényelmi szolgáltatás egy helyen elérhető, ami egy vállalkozás elindításához és működtetéséhez szükséges - ismertették a közleményben.

Az MBH új székházat is épít. Fotó: MBH
Az MBH új székházat is épít. Fotó: MBH

A program végigvezeti ügyfeleit a cégalapítás folyamatán, olyan szolgáltatásokat is beleértve, mint a jogi tanácsadás vagy a vállalkozás profiljához leginkább illő könyvelő kiválasztása és leszerződtetése. Segíti a cégalapítás megtervezését is: a leendő vállalkozó adó- és cégformaválasztó kalkulátorral pontosíthatja terveit, ingyenes anyagokból tájékozódhat, vagy elindíthatja az első pénzforgalmi bankszámla megnyitását.

A BUPA a számlázószolgáltatások mellett pénzforgalmi funkciókat is kínál: összeköthető vállalkozói bankszámlákkal, így teljes áttekintést ad az egyenlegekről, kintlévőségekről és a fizetendő tételekről, az utóbbiak kiegyenlítésére közvetlenül a rendszerből tranzakció is indítható. A számlázóhoz hozzáférést lehet adni a könyvelőnek is, így még egyszerűbben intézhetők a könyvelési, illetve bevallásokkal kapcsolatos feladatok.

Az MBH Bank mikro- és kisvállalkozások üzletága egymilliárd forint éves bevételig ajánlja platformját a leendő és már meglévő vállalkozásoknak, függetlenül attól, hogy milyen banknál vezetik számlájukat. (MTI)

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!