2p

A Mol Campus mellett a Néprajzi Múzeum és a Magyar Zene Háza is díjat kapott. 

A magyar ingatlanfejlesztések három arany és egy ezüstéremmel ismét a világ legjobbjai között szerepeltek az idei FIABCI World Prix d'Excellence elnevezésű Nemzetközi Ingatlanfejlesztési Nívódíj Pályázaton – jelentette be Gönczi László, a FIABCI World Prix d'Excellence Bizottság alelnöke, a FIABCI Magyar Tagozatának elnöke a FIABCI, a MOL Magyarország és a Liget Budapest Projekt közös sajtótájékoztatóján, szerdán a Néprajzi Múzeumban.

A Szingapúrban megrendezett ünnepélyes díjátadón a Mol Campus két első díjat kapott: elnyerte az irodaház és a környezettudatos építés kategória aranyérmét, így globálisan is a legjobb irodaház lett.  

Díjat nyert a Mol Campus.
Díjat nyert a Mol Campus.
Fotó: Mol / FIABCI /

A közcélú létesítmények kategóriában kettős magyar siker született, a zsűri a Néprajzi Múzeumot választotta a világ legjobb középületének. 

A Néprajzi Múzeumot választották meg a legjobb középületnek a FIABCI versenyén.
A Néprajzi Múzeumot választották meg a legjobb középületnek a FIABCI versenyén.
Fotó: Néprajzi Múzeum / FIABCI

A közcélú kategória második díját nyerte a Magyar Zene Háza. 

A Magyar Zene Háza is elismerést kapott.
A Magyar Zene Háza is elismerést kapott.
Fotó: Palkó György / Liget Budapest / FIABCI

A FIABCI World Prix d'Excellence pályázat története során 37 ország szerzett arany, vagy ezüstérmet, Európában a legtöbb éremmel Magyarország büszkélkedhet, a világon pedig a negyedik az ország az érmek számát tekintve. Az idei versenyben Malaysia után Magyarország volt a második ország, amelyik a legtöbb elismeréssel távozhatott Szingapúrból az exkluzív díjátadó gáláról.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!