2018. február 15. 15:20
-

A Dunlop mindig is az innovációk híve volt. Már az 1900-as évek előtt a gyár alapítója, John Boyd Dunlop feltalálta a felfújt gumiabroncsot az észak írországi Belfastban. A Dunlop áttörő eredményeihez kiemelkedő teljesítmény párosul már több mint 130 éve.

A vállalkozás mottója, hogy abroncsaikkal minél élvezetesebbé tegyék a vezetést. Ha a vezető jobban uralja a járművet, magasabb teljesítményt érhet el, ehhez pedig egy strapabíró, megbízható gumiabroncsra van szükség.

A Dunlop a mai napig feszegeti a határokat és állandóan képes megújulni. A technológiai újításokkal növelt hírnevét nem csak a felhasználói visszajelzések, hanem számtalan neves független teszt is növeli.
A Dunlop neve mindig egyet jelentett a csúcstechnikával és a folyamatos új módszerekkel igyekeznek átvenni az uralmat a gépjárművek irányítása felett, hogy tökéletes vezetési élményt biztosítsanak. A Dunlop személyautóra, terepjárókra, összkerékhajtású gépjárművekre, kisteherautóra is gyárt nyári, téli és négy évszakos gumikat.

A Dunlop büszkesége, a Sport Bluresponse

A Dunlop kifejlesztette az az egyik favorit nyári gumiját, amely a magyarországi forgalmazóhelyek legnépszerűbb gumiabroncsai között is előkelő foglal el, az eladási statisztikákban. A Dunlop Sport Bluresponse egy országúti, személygépjárművekre szánt, keréktárcsa védelemmel ellátott nyári gumiabroncs. A védelme által kisebb ütközések (mint például a padkának és járdaszegélynek való ütközés és súrlódás) közben, képes hatékonyan megóvni a keréktárcsát és a gumiabroncsot.
A Sport Bluresponse abszolút tapadást ígér kompromisszumok nélkül. Vállalását pedig teszteredményei alapján képes is tartani, hiszen versenytársaihoz képest nedves úton mért féktávolsága 2,8 méterrel kedvezőbb, még száraz féktávolsága 3 méterrel kevesebb.

Dunlop Sport Blue Response Dunlop Sport Blue Response

A Dunlop saját maga fantasztikus eredményeit is képes túlszárnyalni ezzel a nyári gumiabronccsal, hiszen elődjéhez képest 30%-kal kevesebb üzemanyag fogyasztást tesz lehetőbbé, ráadásul alacsonyabb zajszinttel is rendelkezik, ezért olyan megbízható gumiabroncs webáruházak is ajánlják, mint az autogumiakcio.hu.

A legnagyobb autógyártók is a Dunlop mellett döntöttek

A Dunlop prémium nyári gumija a közép- és felső kategóriás autók igényeire lett optimalizálva. Az alacsony légellenállású kialakítást és az alacsony hőképződésű futókeveréket kisebb gördülési ellenállás kíséri, így nagyobb tapadást tesz lehetővé nagyobb sebesség mellett, hosszabb utakon is.
A halk és kényelmes Sport BluResponse teljesítményorientált kialakítását tesztek sora támasztja alá. 2013 óta olyan független nagy tesztelők vetették górcső alá, mint az ADAC, az ACE vagy az AutoBild és évről évre nyújtja a kimagaslóan jó eredményeket, így bezsebelve a „Példás” és a „Különösen ajánlott” kategóriákat.

A Dunlop több mint egy évszázados szakértelméhez több neves autógyártó is ragaszkodik, ezért már alapfelszerelésükhöz is a gyártó gumiabroncsait választják. A Dunlop BluResponse tehát bátran szerelhető fel ezen autógyártó márkák országúti típusaira.

A Dunlop büszke rá, hogy a legnépszerűbb autógyárakkal működik együtt. Így ha Porsche, Mercedes-Benz, Audi, BMW, VolksWagen vagy Ford gépjárművel rendelkezünk, bátran szerelhetünk rá Dunlop BluResponse nyári gumiabroncsot a meleg évszakokban, az biztosan bírni fogja a megpróbáltatásokat.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.