6p

Egy megfelelően rongyrázó esküvő esetén a határ árban is a csillagos ég, de néhány millió alatt nem lehet már megúszni a boldogító igent. De min próbálhatnak spórolni az ifjú párok és milyen újdonságokkal próbálják meg mégis rávenni őket a költésre?

Felújítjuk a lakást vagy világra szóló lagzit csapunk? Utóbbi sokszor csak a külvilágnak szól, és az érintettek kimerültek és fáradtak lesznek tőle, de szeretni ettől nem fogják jobban egymást. Az esküvői trend úgy tűnik, itthon kissé a spórolás felé hajlik, és ezért igazán senki nem tehet szemrehányást a jelenlegi árak mellett, de persze akadnak kivételek.

A dilemma valós, mert állítólag 3 és 7 millió forint közötti ma egy-egy parádésabb esküvő költségkerete. Persze lehet igent mondani ennek a töredékéért is, de ez vagyonosabb körökben nem divat, a presztízs miatt sem.

A menyasszony óhaja vagy a családé?

Ne legyünk pesszimisták, gondoljuk azt, hogy a pár örök életre együtt marad. De nem a nagy felhajtástól lesz boldog a házasságuk, ezt mindenki tudja. Az ok a nagy hacacáréra többnyire az, hogy elvárja a család, a társadalom, a kollégák, a barátnők. Az is lehet, hogy az ara álma a sokmilliós esküvő, de legalább ilyen gyakran előfordul, hogy másnak teszünk ilyenkor kedvére, mondjuk a vőlegény családja kérésének, társadalmi státuszának.

A fiatalabbak hajlamosak arra, hogy kövessék az elszállt trendeket, képesek legyenek babazsúrt játszani a menyasszonnyal, negédes, giccses vagy akár natúr, bio, kézműves vendégajándékot kitalálni, napokig veszekedni a meghívó szövegezésén, küllemén.

Ez a cikk az Mfor és a Privátbankár Prémium tartalma, csak a lap előfizetői olvashatják teljes terjedelmében.

Prémium tartalmainkhoz a következő lépések után férhet hozzá:

  1. Regisztráljon (adja meg emailcímét és jelszavát)
  2. Válasszon előfizetői csomagjaink közül
  3. Fizessen bankkártyájával
Bejelentkezés / Regisztráció

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!