2008. április 2. 06:09

Miközben a közvéleményt elárasztják a kormányválsággal, a koalíciós szakítással kapcsolatos politikai hírek, vajmi kevés szó esik arról, mi lesz a megkezdett vagy már el is indított gazdasági-jogalkotási folyamatokkal - olvasható a Világgazdaság szerdai számában.

A lap azt vette sorra, melyek azok az SZDSZ-es tárcákhoz tartozó ügyek, amelyekben halasztódhatnak a döntések.

Ezek között említették az egészségügy átalakításával, az energiaárakkal és ellátással valamint a közlekedéssel összefüggő kérdéseket, amelyek közvetlen hatást gyakorolnak a gazdaságra és a társadalom egészére.

A helyzetet az is bonyolítja, hogy több ilyen jogalkotási kérdés tartalmáról, irányáról eddig is viták voltak a koalíciós partnerek között, így kérdés, egy kisebbségi kormány hogyan tudja majd "átverni" a parlamenten az ezeket érintő törvényeket - írja a Világgazdaság.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.