2008. március 12. 09:29

Az Adó- és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatal (APEH) bruttó 432 millió forintért vásárol száz darab személyautót.

A Közbeszerzési Értesítő szerint két márkakereskedőt hirdettek ki győztesnek a nyílt közbeszerzési eljáráson.

Az első részteljesítést a Porsche Hungária Kft. nyerte el, bruttó 280 millió forintos ajánlatával, míg a második részteljesítésen a General Motors Southeast Europe Kft.-t hozták ki győztesnek, amely bruttó 152 millió forintos ajánlatot tett.

Az első részteljesítésre összesen hatan adtak be árajánlatot. A nyertesen kívül indult még a Ford-Petrányi-Autó Kft., a Duna Autó Zrt., a Zámmi Kft. valamint a győztest követő legkedvezőbb, 302 millió forintos ajánlatot tévő General Motors Southeast Europe Kft.

A második részteljesítésen öten indultak. A nyertes mellett pályázott még a Duna Autó Zrt., a Porsche Hungária Kft., a Strasszer AutoSystem Kft., a Zámmi Kft. és a nyertest követő legjobb, 157 millió forintos árajánlatot adó Duna Autó Zrt.

MTI/Menedzsment Fórum 

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek január legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 32 576 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 283 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.