2008. április 11. 13:34

Az Európai Unió célja egy olyan vámeljárás kialakítása, amely egyszerű és gyors, ugyanakkor védi a közösséget a csempészettől, a hamis áruktól és a terrorizmustól - jelentette ki Kovács László pénteken Egerben.

A EU ugyanis a világ első számú kereskedelmi blokkja; ebben a helyzetben a gyors és zökkenőmentes vámeljárás versenyképességet javító tényező - közölte az Európai Unió vám- és adóügyi biztosa a Magyar Vámügyi Szövetség konferenciáját megelőző sajtótájékoztatón.

A csempészet és a terrorizmus elleni harc viszont szigorú ellenőrzést igényel; a két tényező összehangolása a jövő nagy kihívása  - tette hozzá.

MTI/Menedzsment Fórum 

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.