<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Mi lesz a sporttal a NER után? Mi lesz a közpénzből felhúzott stadionokkal, a TAO-rendszerrel és az államilag kiemelt sportegyesületekkel?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Steinmetz Ádám olimpiai bajnok vízilabdázóval, a Jobbik országgyűlési képviselőjével - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2022. január 27. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Az európai gazdaságokban megkezdődött az élénkülés, de a rövidtávú kilátások továbbra is bizonytalanok - jelentette ki hétfőn Olli Rehn uniós gazdasági és pénzügyi biztos, aki Tallinnban, az észt euróövezeti csatlakozás ünnepségein vesz részt.

"Most már szilárd talaj van a lábunk alatt" - hangsúlyozta, hozzátéve azonban, hogy rövid távon az euróövezeti gazdaság prognózisai "igen bizonytalanok", a hosszú távú növekedési kilátások továbbra is nagyon szerények.

Ezzel kapcsolatban Rehn utalt arra, hogy az amerikai növekedés ismét lassul, és a pénzügyi piacok Európában még mindig sebezhetőek.

MTI

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.