2008. március 7. 10:24

Az Európai Bizottság alelnöke szerint a bizottság a legteljesebb mértékben támogatja azokat a reformokat, amelyeket Magyarország kíván megvalósítani a közeljövőben.

Günter Verheugen ezt azt követően mondta, hogy pénteken találkozott Bajnai Gordon önkormányzat és területfejlesztési miniszterrel.

Günter Verheugen kiemelte: Magyarország napjainkban az Európai Unióban a legambíciózusabb reformfolyamatot indította be, amely illeszkedik az unió hosszú távú erőfeszítéseihez.

Bajnai Gordon a találkozó után újságíróknak elmondta: Magyarország az elmúlt két évben sokat tett a modernizációért, a következő időszakban a kormány olyan újabb kezdeményezéseket indít, amelyek javítják az ország versenyképességét.

A miniszter ezek közé sorolta a tervezett adóváltoztatásokat, a munkára ösztönző kezdeményezéseket, a szociális intézkedéseket, a meghirdetett új tulajdonosi programot, valamint az oktatás terén tervezett reformlépéseket is.

MTI/Menedzsment Fórum 

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.