2p

NIS2: rohamosan közeleg a határidő, kerülje el a bírságot!
Mit jelent a gyakorlatban a NIS2 a vállalkozások számára?
Hogyan válasszunk szolgáltatót a megfelelőség biztosításához?
Milyen eszközökkel lehet erősíteni a védelmet és mit kell tenni, ha támadás ért minket?

NIS2 újratöltve - IT-biztonság a gyakorlatban

2024. június 18.

Részletek és jelentkezés itt!

Jakab Lászlót nevezték ki a Citi Tranzakciós Szolgáltatások üzletágának vezetőjévé Magyarországon, a dél-közép-európai és a Balti-térségben, olvasható a bank közleményében.

Jakab László a Magyar Nemzeti Vagyonkezelőnél 2010-től betöltött gazdasági főigazgatói posztról csatlakozott a Citibankhoz. A pénzügyi szakember először 1998-ban kezdett el dolgozni a Citibanknál, ahol tíz éven át változatos területeken töltött be felsővezetői pozíciókat, többek között a Citibank Befektetési Szolgáltató Kft. elnök-vezérigazgatói, valamint a Citi Tranzakciós Szolgáltatások ügyvezető igazgatói posztját, aminek a keretében a vállalati pénzforgalmi és kereskedelemfinanszírozási, valamint a letétkezelési szolgáltatások nyújtásáért felelt minden vállalati ügyfélszegmensben.

Pénzügyi szakmai pályafutását 1990-ben kezdte a mai Interactive Brokers anyacégénél New Yorkban (akkor Timber Hill Inc.), ahol opciós és futures kereskedéssel foglalkozott. Később a Budapest Banknál piaci kockázatkezelési területen dolgozott, majd a Bank Austria és Cariplo cégcsoporthoz tartózó EKB Banknál töltötte be a treasurer pozíciót, mely bankot 1998-ban a Citibank Magyarország megvásárolt. A Citibanktól való távozását követően két évig pénzügyi tanácsadóként dolgozott egy napelem-technológiai cégnél.

Jakab László MSc diplomáját a Műegyetem Közlekedésmérnöki Karán, pénzügyi és banki diplomáját a Budapesti Corvinus Egyetemen szerezte.

mfor.hu

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!