2008. március 28. 09:29

Péntek hajnalban Fóton robbantottak fel egy bankautomatát ismeretlen tettesek, a pénz egy részét is sikerült megszerezniük. Azt egyelőre nem tudni, mennyi pénz volt az automatában - számol be róla az MTI.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese elmondta: hajnali öt órakor hatalmas robbanás rázta meg Fót központját, az eddig ismeretlen fajtájú robbanószer szétvetette az automata acélszerkezetét, a bankjegyek kihullottak a berendezésből.

A pénz egy részét a helyszínre érkező rendőrök a földön szétszóródva találták meg, mert  a rablóknak valószínűleg nem volt idejük összeszedni mindet.

Egyelőre nem tudni, hogy mennyi pénzt találhattak a bűnözők a trezorban, ez majd csak a banktisztviselő megérkezése után derülhet ki.

Az elmúlt hónapokban több hasonló eset volt, a rablók különböző módszerekkel próbálták megszerezni az automaták tartalmát, de nem mindig sikerült.  

MTI/Menedzsment Fórum 

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek január legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 32 576 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 283 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.