<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Meddig tart még a háború, és mi vár Magyarországra? Jól helyezkedik a kormány? Meddig bírja anyagilag Oroszország? Hogyan és miből lehet majd újjáépíteni Ukrajnát?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Káncz Csabával - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2022. december 15. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Aggódik a pékek szakszövetsége.

Elkerülhetetlen a sütőipari termékek árának jelentős emelkedése. Több termék kilónkénti ára már most is eléri az ezer forintot, ugyanakkor a drágulás mértéke számos tényezőtől függ. A sütőipari vállalkozások munkájához szükséges termékek drágulása és a növekvő energiaárak miatt muszáj lesz érvényesíteniük a megnövekedett költségeiket az árakban – mondta Septe József, a Magyar Pékszövetség elnöke az infostartnak. 

A cikk szerint a kézműves, a rozsos és a magvas kenyerek már most is elérik az ezer forintos kilónkénti árat. A szervezet vezetője szerint a pékek maguk határozzák meg – az önköltség alapján –, hogy milyen áron értékesítenek.

A drágulás mértéke az alapanyagokon és munkabéren túl például attól is függ, hogy egy vállalkozás milyen energiaszolgáltatóval állapodott meg és főként mikor -  mondta a vezető.
 

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.