<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Az elmúlt órák legjelentősebb eseményeik hírösszefoglalója.

  • Az orosz Gazprom szombaton leállította a szomszédos Finnországba irányuló gázexportot. Ennek előzménye az, hogy azt követelték, hogy az európai országok rubelben fizessenek az orosz gázszállításokért a Moszkva ukrajnai inváziója miatt bevezetett szankciók miatt, de Finnország ezt nem hajlandó megtenni.
  • Oroszország győzelmet hirdetett a Mariupol elfoglalására irányuló, hónapok óta tartó hadműveletben, miután Ukrajna elrendelte, hogy az Azovsztal acélműben rejtőzködő utolsó katonái is tegyék le a fegyvert.
  • Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hivatalos megállapodást javasolt arról, hogy Ukrajna szövetségesei kártérítést kapjanak a háború során az orosz erők által okozott károkért.
  • A harcok továbbra is a leghevesebbek a keleti Donbász régióban, az oroszlakta területen, amelyet 2014 óta részben a Kreml-barát szakadárok tartanak ellenőrzésük alatt.
  • Liz Truss külügyminiszter nyilvánosságra hozta, hogy az Egyesült Királyság tárgyalásokat kezdett nemzetközi szövetségeseivel arról, hogy modern fegyvereket küldjön Ukrajnába.

(The Guardian)

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.