<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Az orosz jegybank 10 ezer dollárról 50 ezer dollárra emelte a magánszemélyek külföldre történő átutalásának havi limitjét.

Az orosz jegybank közleménye szerint egy naptári hónapban az oroszországi lakosok, valamint a "baráti országokból" származó utazók maximum 50 ezer dollárt vagy ennek megfelelő összeget utalhatnak át más devizában egy orosz bankban vezetett számlájukról a saját külföldi számlájukra vagy más magánszemélynek külföldre. Korábban 10 ezer dollár volt a limit - írja az MTI.

Az orosz jegybank döntött. Fotó: EPAAz orosz jegybank döntött. Fotó: EPA

A jegybank arról is döntött, hogy az Oroszországban munkaszerződéssel dolgozó, "barátságtalan országokból" származók orosz számlákról külföldre a bérüknek megfelelő összeget utalhatnak át, illetve a munkavégzésért vagy a szolgáltatásokért kapott fizetség erejéig terjedő összeget.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.