2018. március 8. 08:46

Nem tervezték, mégis megtartják a Kormányinfót.Szeretné, ha a cége versenyképesebb lenne, növekedni tudna, vagy a nemzetközi piacra kilépne?
Legyen ott az Mfor.hu KKV Növekedés konferencián 2018. március 27-én a Brody Studiosban, és ismerje meg vállalata lehetőségeit!
Előadók: Kovács Ákos (Vodafone), Rákossy Balázs, NGM államtitkár, Oszkó Péter (OXO Labs), Búza Éva (Garantiqa Zrt.), Bársony Farkas (AmCham), esettanulmányok: Márkus Attila, ügyvezető (Pressenger), Kovács Dániel, ügyvezető (Netpincér), Polgár Viktor, elnök (Insomnia Middle East), és sokan mások

A legutóbbi, múlt heti Kormányinfón a kormányzati témák ismertetése mellett az is kiderült, hogy az április 8. választásig hátralévő időben ritkulni fognak a Lázár János miniszter vezette tájékoztatók. Mivel ebben az időben a kormányzati munka fókuszában már a választás áll, kevesebb ügyben döntenek a miniszterek, ezért kevesebb téma jutna a Kormányinfókra.

Vélhetően bécsi riportjáról is kap kérdéseket a miniszter Vélhetően bécsi riportjáról is kap kérdéseket a miniszter

A Miniszterelnökséget vezető miniszter akkor bejelentette, hogy a következő kormányülésre március 12-én kerül sor. Mivel a Kormányinfókra mostanában csak akkor tartják meg, ha a kormány is ülésezett, arra lehetett számítani, hogy a mostani héten kimarad a tájékoztató. Tulajdonképpen a választásig már csak egy, legfeljebb két Kormányinfóra látszott esély, figyelembe véve a tervezett kormányülések számát.

Ehhez képest a mostani héten mégis megtartják a Kormányinfót, holott Lázár egy hete még azt mondta, hogy legközelebb csak március 12-én találkoznak újra a miniszterek. Az esemény meghirdetése annyiban nem meglepetés, hogy a tegnap bejelentett rezsicsökkentésről, illetve a nyugdíjasoknak adandó Erzsébet-utalványokról egy friss kormánydöntés alapján számolt be videós üzenetében Orbán Viktor. Talán pont e két friss döntés miatt nyílik mégis alkalom ma arra, hogy a miniszter élőben számolhasson be az intézkedésekről.