2018. március 8. 08:46

Nem tervezték, mégis megtartják a Kormányinfót.

A legutóbbi, múlt heti Kormányinfón a kormányzati témák ismertetése mellett az is kiderült, hogy az április 8. választásig hátralévő időben ritkulni fognak a Lázár János miniszter vezette tájékoztatók. Mivel ebben az időben a kormányzati munka fókuszában már a választás áll, kevesebb ügyben döntenek a miniszterek, ezért kevesebb téma jutna a Kormányinfókra.

Vélhetően bécsi riportjáról is kap kérdéseket a miniszter Vélhetően bécsi riportjáról is kap kérdéseket a miniszter

A Miniszterelnökséget vezető miniszter akkor bejelentette, hogy a következő kormányülésre március 12-én kerül sor. Mivel a Kormányinfókra mostanában csak akkor tartják meg, ha a kormány is ülésezett, arra lehetett számítani, hogy a mostani héten kimarad a tájékoztató. Tulajdonképpen a választásig már csak egy, legfeljebb két Kormányinfóra látszott esély, figyelembe véve a tervezett kormányülések számát.

Ehhez képest a mostani héten mégis megtartják a Kormányinfót, holott Lázár egy hete még azt mondta, hogy legközelebb csak március 12-én találkoznak újra a miniszterek. Az esemény meghirdetése annyiban nem meglepetés, hogy a tegnap bejelentett rezsicsökkentésről, illetve a nyugdíjasoknak adandó Erzsébet-utalványokról egy friss kormánydöntés alapján számolt be videós üzenetében Orbán Viktor. Talán pont e két friss döntés miatt nyílik mégis alkalom ma arra, hogy a miniszter élőben számolhasson be az intézkedésekről. 

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek december legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 332 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.