<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

A járvány alatt megnövekedett azok száma, akik a bezártság okozta lelki tünetek, szorongás, depresszió miatta pszichológushoz fordultak. Az online kommunikáció pedig a segítségükre sietett, személyes találkozó nélkül is hozzá lehetett jutni a kezelésekhez, a pszichoterápia jól működött a zoom-on keresztül is. Ugyanakkor számtalan más formája is létezik a lélek karbantartásának. Ilyen például a shiatsu is, egy sajátos keleti kezelési forma, mely érintéssel gyógyítja a pszichés problémákat. Márpedig a testi kontaktus ebben az esetben mással nem pótolható. Jászberényi Éva, a Három Forrás shiatsu központ szakmai vezetője beszélt a karanténban eltöltött hónapokról, a kényszerű szünetről, és arról, miért is fordulnak a vírus második hulláma előtt egyre többen hozzá.  

Az interjú eredetileg laptársunk az eletforma.hu oldalán jelent meg.

 

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.