2p

Az Accor Csoport veszi át az üzemeltetést és bevezeti a prémium márkáját a piacra.

Nevet vált a pesti belvárosban pár éve megnyitott Hard Rock Hotel: átveszi az Accor Csoport, így március végétől a Pullman Hotels & Resortshoz, az Accor prémium kategóriás nemzetközi hotelmárkájához fog tartozni az ingatlan - jelentette be a globális nagyvállalat és az ingatlan fejlesztője.

A Pullman hotel lobbija. Fotó: Accor
A Pullman hotel lobbija. Fotó: Accor
A szállodában 136 szoba van az épület hét emeletén. Ingyenes fitneszfelszerelést is kínálnak, a fitneszlétesítmények mellett két tárgyalóterem is az üzleti utazók rendelkezésére áll. A Pullman Budapest étel-, ital- és szórakoztatóipari koncepcióját az Accor által 2022-ben megvásárolt Paris Society hozza létre és valósítja meg.

Erdei Bálint, a Redwood Real Estate Holding alapító tulajdonosa, a hotel projekt fejlesztője és tulajdonosa méltatta az Accorral kialakított üzleti kapcsolatot, de arra nem tért ki, hogy miért döntött a Hard Rock név cseréjéről. A Hard Rock Hotel sales igazgatója annyit közölt, hogy a pesti belvárosban működő Hard Rock Cafe továbbra is várja a vendégeket, illetve mivel "nagyon elkötelezettek a budapesti piac iránt, ezért remélik, hogy egy hotellel visszatérnek ide."

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!