<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

A független országgyűlési képviselő arra a kiszivárgott hangfelvételre reagált, amelyen Kövér László az ellenzéket nevezte az országra leselkedő legnagyobb nemzetbiztonsági veszélynek. Szél Bernadett szerint a fideszes politikus reflexei a kommunista rendszert idézik, kijelentései pedig alkotmány- és törvénysértőek.

"Kövér László számára láthatóan nem történt meg a rendszerváltás - írja a politikus a Facebookon. Ugyanazokat a pártállmi reflexeket produkálja, mint a kommunista rezsim funkcionáriusai. A most kiszivárgott hangfelvételeken a házelnöktől, Magyarország második legfőbb közjogi méltóságától (vagyis inkább méltatlanságtól) hallható kijelentések alkotmány-és törvénysértőek, a többpárti képviseleti demokráciával szemben a hatalom kizárólagos birtoklására való törekvést fejezik ki."

Szél aztán arról is beszél, hogy nem akar újabb pártállamot, az "ilyen álmokat dédelgető újkommunista vezetőknek pedig semmi keresnivalójuk" felelős pozícióban.

Bejegyzéset azzal zárja: "Magyar országgyűlési képviselőként visszautasítom, hogy a magyar szolgálatokat a Fidesz ellenem és a magyar ellenzék ellen használja. Az ellenzék Magyarország része. Jobb helyeken ezt követően az egész kormány távozna. Én mindent megteszek a változásért és erre hívok mindenkit. Nem akarunk pártállamban élni."

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.