<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
3p

Hazai szálláshelyek, vendéglátóegységek, figyelem!

Pályázzanak és nyerjenek díjat az ország legjelentősebb designversenyén - nevezzenek be a Klasszis TopDesign 2022 megmérettetésre!
Külföldi és hazai szakértőkből álló zsűri, bemutatkozási lehetőség a nagyközönségnek, exkluzív díjátadó gála.

Regisztráljon most!

Szétválasztják a társaság menedzsmentjében a stratégiai és az operatív vállalatirányítási feladatköröket. Az igazgatósági tagként Linczényi Aladint a vállalatcsoport holdingba szervezéséért és az ezzel kapcsolatos vállalati stratégia végrehajtásáért felelős vezérigazgató helyettesnek nevezték ki. A 4iG informatikai vállalatainak operatív szakmai vezetését a társasághoz most érkező Tápai Tamás látja el, aki korábban a T-Systems Magyarország Kft. IT területért felelős vezérigazgató-helyettese volt.

A 4iG Nyrt. korábbi bejelentéseinek megfelelően megkezdi a stratégiai fókuszterületeihez illeszkedő holdingstruktúra kialakítását, amelynek alapját három nagy szervezeti egység képezi majd:

  • az informatika,
  • a telekommunikáció és a távközlési infrastruktúra,
  • valamint az űripar. 

Vezérigazgató-helyettesként a jövőben Linczényi Aladin igazgatósági tag felel a holdingszervezet kialakításáért és a fejlődési stratégia végrehajtásáért. A cégcsoport vezetésébe most érkező Tápai Tamás általános vezérigazgató-helyettesként pedig, a 4iG IT szervezeti egységének napi operatív irányítását végzi majd – áll a 4iG közleményében. 

Linczényi AladinLinczényi Aladin

„A célunk, hogy az eredményszemléletű növekedés fenntartása mellett, sikeresen integráljuk a cégcsoporthoz érkező új vállalatokat és elindítsuk a társaságon belül azokat az átalakításokat, amelynek eredményeként a 4iG Nyrt. Magyarországon és a régióban is meghatározó technológiai holdingvállalattá fejlődhet. A folyamat a társaság menedzsmentjében is változásokkal jár, melynek első lépése a napi operatív és a stratégiai vezetői feladatok szétválasztása. A csoport globális építkezésében és átalakításában Linczényi Aladin támogatja majd az igazgatóság munkáját, akivel hosszú évek óta dolgozom együtt stratégiai vállalatirányítási területeken. Ezzel párhuzamosan az informatikai érdekeltségeink integrálását, illetve napi szakmai irányítását a területen jelentős tapasztalatokkal rendelkező Tápai Tamásra bízzuk” – hangsúlyozta a bejelentés kapcsán Jászai Gellért, a 4iG Nyrt. elnök-vezérigazgatója.

A közlemény szerint Tápai Tamás 2016–2020 között a T-Systems Magyarország Kft. fejlesztési ágazatvezetője, majd az IT területért felelős vezérigazgató-helyettese volt.

Tápai TamásTápai Tamás

A 4iG Nyrt. Magyarországon és a régióban meghatározó piaci pozíciókat kíván kiépíteni az IT és ICT szolgáltatások széles területén, valamint jelentős növekedést tervez a hazai, valamint a régiós távközlési piacon. A társaság célja, hogy az organikus és akvizíciókkal támogatott növekedés üteméhez igazítva fokozatosan – a jelenlegi elképzelések szerint 1-1,5 év alatt – alakítsa át szervezeti felépítését a befektetési célterületeknek megfelelő holding struktúrába – közölték.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.