<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Később bepótolták, de a malőrrel természetesen tovább drágult a torna.

Börleszkké vált a vizes vb egyik kisebb szervezési sztorija, ami persze azzal járt, hogy tovább drágult a rendezvény, igaz, a többihez képest most már bagatellnek tekinthető összeggel.

Újabb szerződésmódosításra bukkantunk a Közbeszerzési Hatóság oldalán, melyből az derül ki, hogy a Bp2017 Kft. és a FŐMTERV Mérnöki Tervező Zrt. eredeti megállapodásába azért kellett belenyúlni, mert

az elvégzendő feladatból szemlátomást kifelejtették a lényegi részt.

A két fél a vizes vb közlekedésének megtervezéséről állapodott meg még tavaly decemberben, hirdetmény nélküli tárgyalásos eljárásban. A szerződés szerint a Főmtervnek a terveket nettó 76,6 millió forintért kellett elkészítenie.

A feladattal el is készültek, azonban a szerződést idén májusban mégis módosítani kellett. Azt ugyanis a felek elfelejtették - vagy "elfelejtették", ki tudja - , hogy ezeket a kitervelt útvonalakat nem ártana kommunikálni is azok felé, akiket egyáltalán érint: a versenyzők, a csapatok és a nézők felé. Ezért a Bp2017 még hozzácsapta az első körös feladat mellé azt, hogy a kivitelező gyártson szórólapokat és táblákat, melyek útba igazítják a vébé helyszíneire igyekvőket. Mindezért még 9,9 millió forinttal jutalmazták a Főmtervet.

¯\_(ツ)_/¯

mfor.hu

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.