<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Mi lenne a Kétfarkú Kutya Párt válasza a válságra? Kik a szavazóik? Legközelebb már bejuthatnak a Parlamentbe?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Kovács Gergellyel, a párt társelnökével - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2023. február 2. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Később bepótolták, de a malőrrel természetesen tovább drágult a torna.

Börleszkké vált a vizes vb egyik kisebb szervezési sztorija, ami persze azzal járt, hogy tovább drágult a rendezvény, igaz, a többihez képest most már bagatellnek tekinthető összeggel.

Újabb szerződésmódosításra bukkantunk a Közbeszerzési Hatóság oldalán, melyből az derül ki, hogy a Bp2017 Kft. és a FŐMTERV Mérnöki Tervező Zrt. eredeti megállapodásába azért kellett belenyúlni, mert

az elvégzendő feladatból szemlátomást kifelejtették a lényegi részt.

A két fél a vizes vb közlekedésének megtervezéséről állapodott meg még tavaly decemberben, hirdetmény nélküli tárgyalásos eljárásban. A szerződés szerint a Főmtervnek a terveket nettó 76,6 millió forintért kellett elkészítenie.

A feladattal el is készültek, azonban a szerződést idén májusban mégis módosítani kellett. Azt ugyanis a felek elfelejtették - vagy "elfelejtették", ki tudja - , hogy ezeket a kitervelt útvonalakat nem ártana kommunikálni is azok felé, akiket egyáltalán érint: a versenyzők, a csapatok és a nézők felé. Ezért a Bp2017 még hozzácsapta az első körös feladat mellé azt, hogy a kivitelező gyártson szórólapokat és táblákat, melyek útba igazítják a vébé helyszíneire igyekvőket. Mindezért még 9,9 millió forinttal jutalmazták a Főmtervet.

¯\_(ツ)_/¯

mfor.hu