TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

Alig egy évvel a New York-i és washingtoni borzalmas szeptember 11-e után találkozott a szállítmányozók nemzetközi közössége a FIATA idei világkongresszusa alkalmából Isztambulban.

A FIATA-alapítvány másik célja a továbbképzési teendők támogatása a már aktív oktatók számára. Ez esetben az alapítvány fedezi a szakemberek kiküldését a regionális továbbképzési központokba.

A szállítmányozási szakma különösen rangos eseménye a FIATA, a TT Club és az IATA által támogatott "Young Freight Forwarder of the Year" kitüntetés évenkénti átadása. A díj idei nyertese, a manchesteri Craig Trees vendégként vesz részt a világkongresszuson, és ott, Isztambulban ünnepélyes külsőségek között nyújtják át a kitüntetését.

Tagjaink nélkül képtelenek lennénk a továbbfejlődésre. A FIATA-nak ezért továbbra is alapvető törekvése a lehető legtöbb nemzeti tagszervezet integrálósa annak demonstrálása céljából, hogy a FIATA a legnagyobb nem kormányszervezet a logisztikai szektorban, Eközben azt is figyelembe kell vennünk, hogy olyan országokból is vannak tagjaink, amely országok ma még gazdasági nehézségekkel küszködnek. A mi dolgunk megteremteni számukra az alapot ahhoz, hogy egyenrangú társként létezhessenek a módosabb régiókból való tagok mellett.

Ennek fényében különösen örvendetes, hogy a FIATA-hoz olyan országok - Brazília, Costa Rica, Kuba, Guatemala és a Fidzsi-szigetek - spedíciós szövetségeitől is érkeztek megkeresések, amelyek mindeddig nem képviseltették magukat a világszervezetben. Ígérem nekik: mindent megteszünk azért, hogy teljes jogú tagként fölvegyük őket.

A FIATA folyamatosan arra törekszik, hogy az egységes dokumentumok és szabványosított kereskedelmi feltételek fejlődése révén megkönnyítse a szállítmányozók munkáját. Az egész dokumentáció nemzetközileg elismert és bevált, az áruforgalom egyszerűsítésének az eszközének bizonyult. Ennek a jövőben is így kell lennie.

Tavaly ünnepeltük a szövetség fennállásának 75. évfordulóját. Még sohasem volt olyan értékes a szállítmányozók érdekeit képviselő és a technológia világa kihívásainak megfelelő erős nemzetközi szervezet szerepe, mint napjainkban.

Navigátor

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.