1p
A tartalomból: NER-nek való vidék – Viszlát, hungarocell kajásdoboz! – Mi lesz az eladósodottakkal a moratórium után? – Hatalmas pénzbumerángot dobott el a magyar űrprogram


			
		
mfor.hu

Miután a kormany.hu nem bírta a nagy érdeklődést, a koronavirus.gov.hu oldalán jelent meg a Kijárási tilalom alatti munkavégzésről szóló igazolás, word és pdf formátumban.

Az igazolás-minták az alábbi linken érhetőek el.

Ahogy arról beszámoltunk, november 11-től kijárási tilalom lép életbe este 8 és reggel 5 óra között. Munkavégzés és - versenyszerűen sportolók számára - edzés vagy sportrendezvény esetén lehetőség van az ez alóli mentességre, ezt azonban igazolni kell. Mentességre adhat okot az oda- és visszautazás is a munkavégzés vagy edzés, verseny helyszínére-helyszínéről.

Tavasszal még korlátozásnak hívták, most tilalmat ír a jogszabály. Fotó: MTITavasszal még korlátozásnak hívták, most tilalmat ír a jogszabály. Fotó: MTI

Az igazolás arról szól, hogy kiállítója - büntetőjogi felelőssége tudatában - kijelenti, hogy az igazolás birtokosa a cég/intézmény alkalmazottja. Jelölni kell, hogy milyen okból tartózkodhat az utcán az illető a kijárási tilalom idején.

Érvényessége nincs a dokumentumnak, az alján csak egy dátum szerepel - megkérdezzük az operatív törzstől, hogy meddig érvényes az igazolás, ha válaszolnak, közzétesszük.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára. Sok éves tapasztalattal a hátunk mögött elérkezettnek láttuk az időt arra, hogy szintet lépjünk és egy olyan lehetőséget kínáljunk Önöknek, amelynek segítségével egyes témakörök elismert szakértőinek - így többek között Bod Péter Ákos, Pogátsa Zoltán, László Csaba, Prinz Dániel vagy Szakonyi Péter - véleményeihez, mélyelemzéseihez, neves újságírók által készített egyedi tartalmakhoz jutnak hozzá. Ennek formája egy ELŐFIZETÉS, mely egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között klubtagságot, webinárumokon való részvételt, a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.

Előfizetőink naponta 3-5 unikális, máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá az első hónapban 390 forintért.

Cikkeink túlnyomó többsége azonban továbbra is szabadon olvasható marad.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!

Jól jönne 1,5 millió forint?

 

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Ersténél 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 102 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.