TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	
mfor.hu

Miután a kormany.hu nem bírta a nagy érdeklődést, a koronavirus.gov.hu oldalán jelent meg a Kijárási tilalom alatti munkavégzésről szóló igazolás, word és pdf formátumban.

Az igazolás-minták az alábbi linken érhetőek el.

Ahogy arról beszámoltunk, november 11-től kijárási tilalom lép életbe este 8 és reggel 5 óra között. Munkavégzés és - versenyszerűen sportolók számára - edzés vagy sportrendezvény esetén lehetőség van az ez alóli mentességre, ezt azonban igazolni kell. Mentességre adhat okot az oda- és visszautazás is a munkavégzés vagy edzés, verseny helyszínére-helyszínéről.

Tavasszal még korlátozásnak hívták, most tilalmat ír a jogszabály. Fotó: MTI Tavasszal még korlátozásnak hívták, most tilalmat ír a jogszabály. Fotó: MTI

Az igazolás arról szól, hogy kiállítója - büntetőjogi felelőssége tudatában - kijelenti, hogy az igazolás birtokosa a cég/intézmény alkalmazottja. Jelölni kell, hogy milyen okból tartózkodhat az utcán az illető a kijárási tilalom idején.

Érvényessége nincs a dokumentumnak, az alján csak egy dátum szerepel - megkérdezzük az operatív törzstől, hogy meddig érvényes az igazolás, ha válaszolnak, közzétesszük.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.