1p

Nem volt nagy izgalom a devizapiacokon péntek reggel, a forint árfolyama meglehetősen stabil.

Alig változott, kissé gyengült a forint árfolyama péntek reggelre az előző estihez képest a nemzetközi devizakereskedelemben. A hét eleji kezdéshez képest a forint árfolyama vegyesen alakult.

További árfolyamok laptársunk, a Privátbankár oldalán >>

Az eurót 381,01 forinton, az előző esti 380,51 forintnál kissé magasabban jegyezték reggel hét órakor. A dollár jegyzése szinte változatlan, 359,49 forint volt reggel az előző esti 359,48 forint után. A svájci frankot magasabban, 384,94 forinton jegyezték 384,66 forint után.

Péntek reggeli jegyzésén a forint 0,7 százalékkal áll erősebben a hét eleji kezdésnél az euróval és a svájci frankkal szemben, valamint 0,2 százalékkal gyengébben a dollár ellenében. (MTI)

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!