1p

Ront vagy javít Magyarország megítélésén a soros EU-elnökség?
Milyen újabb öt év elé néz Karácsony Gergely?
Mi lesz a liberalizmussal Magyarországon?
Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Horn Gáborral!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is a Republikon Alapítvány kuratóriumának elnökétől!

2024. július 24. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Vegyesen alakult csütörtökön a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben a bankközi piacon a kora reggeli jegyzéshez képest.

Délután hat óra előtt az eurót 389,11 forinton jegyezték a kora reggeli 388,20 forint után, a dollár jegyzése 358,85 forintra csökkent 359,57 forintról, a svájci franké pedig 396,97 forintra ment fel 393,75-ről.

Csütörtök délutáni jegyzésén a forint gyengébben áll a hétfői kezdésnél, 1,3 százalékkal az euróval és dollárral szemben, illetve 2,5 százalékkal a svájci frank ellenében.

A májusi kezdéshez képest a forint 0,5 százalékkal áll erősebben az euróval és a svájci frankkal szemben, valamint 2,1 százalékkal erősebben a dollár ellenében.

A svájci frankkal szemben az év eleji kezdésnél 3,7 százalékkal áll erősebben a forint, de 1,5 százalékkal gyengébb az euró és 3,3 százalékkal gyengébb a dollár ellenében. (MTI)

Reggel jobb volt a helyzet
Reggel jobb volt a helyzet
Fotó: Pixabay

További friss árfolyamokat itt találhat, laptársunk, a Privátbankár részletes elemzéseit pedig itt olvashatja a témában.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!