<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Nyerhet-e az ellenzék a 2022-es választáson, kaphat-e újabb kétharmadot a Fidesz? Ki lehet Orbán Viktor utóda?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Giró-Szász András volt kormányszóvivővel, politikai elemzővel - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2021. október 28. 16:00

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!			
		

Az Egyesült Államok Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatala a cariprazine ismételten beadott törzskönyvi kérelmére vonatkozó adatok értékelését további három hónappal meghosszabbította, közölte a Richter a BÉT honlapján.

A cariprazine engedélyezési kérelmét a Richter és az Allergan Plc skizofrénia, és az I. típusú bipoláris betegséghez társuló mániás vagy kevert epizódok kezelésére adta be.

Az FDA által nemrégiben feltett, a cariprazine törzskönyvi kérelmére vonatkozó kérdésre adott választ a hatóság "jelentős kiegészítés"-nek minősítette és az értékelés időszakát ennek következtében további három hónappal meghosszabbította.

"Továbbra is együttműködünk az FDA-vel a cariprazine törzskönyvi kérelmének elbírálásában. Az a kielégítetlen igény, amely a skizofréniával vagy I. típusú bipoláris betegséggel élők részéről jelentkezik, továbbra is kiemelt jelentőséggel bír mind az Allergan, mind a Richter számára. Elkötelezettek maradunk aziránt, hogy ezt a jelentős kezelési alternatívát mind a betegek, mind az orvosok felé eljutassuk," mondta David Nicholson az Allergan globális kutatás-fejlesztési igazgatója.

MTI

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.