2017. szeptember 23. 13:16

Persze Pécs Magyarországon van, az üldözött keresztények meg a Közel-Keleten.Szeretné, ha a cége versenyképesebb lenne, növekedni tudna, vagy a nemzetközi piacra kilépne?
Legyen ott az Mfor.hu KKV Növekedés konferencián 2018. március 27-én a Brody Studiosban, és ismerje meg vállalata lehetőségeit!
Előadók: Kovács Ákos (Vodafone), Rákossy Balázs, NGM államtitkár, Oszkó Péter (OXO Labs), Búza Éva (Garantiqa Zrt.), Bársony Farkas (AmCham), esettanulmányok: Márkus Attila, ügyvezető (Pressenger), Kovács Dániel, ügyvezető (Netpincér), Polgár Viktor, elnök (Insomnia Middle East), és sokan mások

4,57 milliárd forinttal segíti a kormány a PVSK-t, ugyanakkor az üldözött keresztények megsegítésére csak 600 millió forint jut, írja a Magyar Közlöny pénteki száma alapján a Magyar Nemzet.

Fotó: Kutasi József

A Pécsi Vasutas Sportkör 2017 és 2019 között több tételben kapja meg a milliárdokat, hogy fejlesszék pályáikat és épületeiket. Az Orbán Viktor által aláírt rendelet szerint ez még nem a végösszeg: a kormány (a MÁV és a nemzeti vagyonkezelő bevonásával) további, meg nem határozott keretet fordítana arra is, hogy a magyar állam megvegyen néhány ingatlant és egy földterületet a PVSK Verseny utcai komplexuma mellett. A sportklub később ezeket az épületeket is használhatná.

A pécsi sportklubnak megítélt összeghez képest aprópénz az a 600 millió forint, melyet a kormány a közel-keleti keresztények megsegítésére fordít. Ráadásul ez is 2017 és 2019 között, több részletben jutna el az üldözöttekhez. A keresztény szellemiségű Orbán-kormány már korábban is adott pénzt a közel-keleti keresztényeknek, de

összesen csak 2,75 milliárd forintot, ami alig több mint a fele, mint amennyit a pécsi sportklub kap 2019-ig.

mfor.hu