TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában

Soltész Miklós szociális, család- és ifjúságügyért felelős államtitkár hétfőn megerősítette, a kormány várhatóan meg fogja hosszabbítani a korengedményes és a korkedvezményes nyugdíj jelenlegi rendszerét. Az új koncepcióra még várni kell.

A korengedményes és a korkedvezményes nyugdíjról szóló szabályozás az év végén hatályát veszti.

Nagy Anna kormányszóvivő vasárnap a Kossuth Rádió Krónika című műsorában mondta el: szeretnék átalakítani a korengedményes és a korkedvezményes nyugdíj rendszerét is, figyelembe véve a munkakörülmények változását.

Hozzátette: méltánytalan lenne, ha egyik napról a másikra szüntetnék meg a fennálló rendszert. Ezért várhatóan meg fogják hosszabbítani a mostani rendszert, ezzel egy időben viszont meg kell születnie az új koncepciónak is, ami alapján új korengedményes és korkedvezményes rendszert lehet bevezetni - jelentette ki, hozzátéve: a mostani szabályok meghosszabbításáról még az ősszel dönt a kormány.

Soltész Miklós közölte, a kormánynak az a szándéka, hogy a jövő évben maradjon fenn a korengedményes és a korkedvezményes nyugdíj rendszere. Hozzátette: az új koncepció előkészítése még folyik.

MTI

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 28 410 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál és a Cetelemnél 28 721 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.