<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Nem tartják jogszerűnek a benzinturizmus ilyen jellegű megfékezését. 

Az ARBÖ és az ÖAMTC osztrák autóklubok reagáltak arra a döntésre, hogy május 27-től csak magyar rendszámmal lehet hatósági áras üzemanyagot tankolni Magyrországon. A szervezetek nem értik, mindez hogyan valósul meg a gyakorlatban, kétségesnek tartják a szigorítás jogszerűségét, továbbá tagjaik visszajelzése alapján egyáltalán nem tudtak osztrákként tankolni Magyarországon, tudósított a Die Presse.

Attól is tartanak, hogy a kasszarendszerek nem képesek a helyzet gyakorlati kezelésére, az ARBÖ szóvivője szerint továbbá Magyarország uniós jogot sért a döntéssel, mivel diszkrimináció éri a nem magyar autósokat. 

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.