TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	
mfor.hu

A döntésről Hoppál Péter fideszes képviselő számolt be a Facebook-oldalán.

"Friss hír! Döntött a kormány: Megépül a PMFC új stadionja és befejezik a Dárdai Labdarúgó Akadémia építését is!" - vette észre a 444 a fideszes képviselő, Hoppál Péter Facebook-bejegyzését.

A döntés már pár hónapja lógott a levegőben, hiszen Orbán Viktor júliusban adta írásba, hogy Pécs is megkapja a maga új stadionját. Még úgy is, hogy a megyei kormánypárti napilap felmérése szerint az olvasók 60 százaléka volt azon a véleményen, hogy nem kell új sportlétesítmény a városnak. Pécs focicsapata egyébként hosszú vegetálás után most jutott fel a másodosztályba.

A stadionberuházás mellett Pécsen épül a PVSK új sporttelepe, egy nagypályával, 800 fős fedett lelátóval, két műfüves kisméretű labdarúgópályával, egy labdarúgó- és egy egyéni sportágak által használt munkacsarnokkal, valamint egy futófolyosóval. A projektre a kormány 4,5 milliárd forintot adott.

3 milliárd forintból pedig az idősebb Dárdai Pál Akadémia épülhet meg, füves és műfüves edzőpályákkal, műfüves fedett munkacsarnokkal, öltözőkkel, masszázs- és orvosi szobákkal.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.