<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Ha kell, közbelépnek.

Már csütörtökön elkezdték telepíteni az Erzsébet hídon az augusztus 20-i budapesti tűzijáték pirotechnikai eszközeinek egy részét - írja a hvg.hu. 

Az augusztus 20-i tűzijáték pirotechnikai eszközeit telepítik a Nuvu Kft. szakemberei az Erzsébet hídon. Fotó: MTI/Illyés TiborAz augusztus 20-i tűzijáték pirotechnikai eszközeit telepítik a Nuvu Kft. szakemberei az Erzsébet hídon. Fotó: MTI/Illyés Tibor

Ahogy arra a portál cikke is emlékeztet, Budapesten lesz, de vidéken sok helyen lefújták az augusztus 20-i tűzijátékot, és nem a kedvezőtlen időjárás miatt, hanem azért, mert több önkormányzat, polgármester úgy döntött: a jelenlegi nehéz körülmények között van jobb helye is az erre szánt pénznek.

Közben a Kormányzati Tájékoztatási Központ csütörtökön kiadott közleménye szerint ma az operatív törzs keretein belül létrejött egy kimondottan az időjárással foglalkozó munkacsoport, amely folyamatosan figyelemmel kíséri az időjárási helyzet alakulását és amennyiben szükséges, dönt a szabadtéri rendezvények biztonságos megtartásához szükséges lépések megtételéről. 

Bármilyen, a programokban bekövetkező esetleges változásról vagy az időjárással kapcsolatos intézkedésekről a közvéleményt azonnal tájékoztatják - tették hozzá. 

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.