1p

Megroggyanhat a Fidesz a Novák-botránytól? Kitört a belharc a pártban?
Mi lesz az uniós pénzekkel és a magyar gazdasággal?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Lengyel Lászlóval -
vegyen részt és kérdezzen Ön is a Pénzügykutató Zrt. vezetőjétől!

2024. február 28. 15:30

A részvétel ingyenes,
regisztráljon itt!

Erős a gyanú, hogy kétszeresen túlárazva tervezi a kormány megépíteni az első nyilvános hidrogén töltőállomást és mellé 17 elektromos villámtöltőt.

A Magyar Kémikusok Lapja szerint durván, kétszeresen túlárazva (tehát a szokásos módon) tervezi a kormány megépíteni az első nyilvános hidrogén töltőállomást és mellé 17 elektromos villámtöltőt - posztolta ki Hadházy Ákos a Facebook-oldalára. Ez a független képviselő szerint

"nem meglepő, legfeljebb az, hogy még meg sem indultak az EU-s támogatások, már jó előre tervezik, hogyan lopják azt szét. És miért pont a környezetvédelem legyen az a kivétel, amiből nem lopnak?"

Hadházy ugyanakkor azt is megjegyezte, tulajdonképpen az sem nagyon meglepő, hogy a magyar kormány saját "antikorrupciós hatósága" nem hajlandó megvizsgálni sem az ügyet, miután egy honfitársunk a cikk alapján beadvánnyal fordult az Integritás hatósághoz.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!