<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Ez azonban nem az egyetlen bevezetett büntetőintézkedés. 

Kanada szankciókat vezetett be Alekszandr Lebegyev volt KGB-ügynök ellen, aki alig több mint egy évtizeddel ezelőtt megvásárolta az Evening Standardot és az Independentet.

Az orosz milliárdos neve szerepel a Vlagyimir Putyin rezsimje ellen pénteken bejelentett újabb szankcióhullámban, amely az orosz vodka, gyémántok és kaviár importjának tilalmát is magában foglalja - írja a Guardian.

Alekszandr Lebegyev 2012-ben. Fotó: Wikimedia Commons/Chatham HouseAlekszandr Lebegyev 2012-ben. Fotó: Wikimedia Commons/Chatham House

A kanadai kormány szerint a luxuscikkek kereskedelmének tilalma és a 14 oligarcha és az orosz elnök munkatársainak felvétele összhangban van a szövetségesek, például az Egyesült Államok és az EU által bevezetett hasonló intézkedésekkel.

A kanadai külügyminiszter, Melanie Joly által bejelentett szankciócsomag olyan árukra vonatkozik, amelyek értéke 2021-ben 75,7 millió dollár volt. Emellett megtiltja az ékszerek, a művészeti tárgyak és a konyhai eszközök exportját, és korlátozza a „fegyverek előállításához és gyártásához felhasználható áruk” kivitelét is.

(The Guardian)

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.