<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Van élet az orosz gázon és olajon túl? Tényleg lehetetlen teljesen elszakadni Moszkvától? Elzárhatja Putyin a gázcsapot?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Holoda Attila energetikai szakértővel - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2022. május 26. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

2021-ben kimaradt a program a járványhelyzet miatt, idén azonban megtartják.

A Magyar Nemzet cikke szerint immár hivatalos, hogy február 12-én fogja megtartani évértékelő beszédét Orbán Viktor miniszterelnök, ez egybeesik az országgyűlési választás kampány hivatalos kezdetével is.

Orbán Viktor beszél egy korábbi évértékelőn. (Fotó: MTI)Orbán Viktor beszél egy korábbi évértékelőn. (Fotó: MTI)

A portál cikkében úgy fogalmaz, hogy a kormányfő egy év kihagyás után összegzi ismét Magyarország helyzetét, mivel tavaly a koronavírus járvány miatt nem volt lehetőség arra, hogy megtartsák a rendezvényt. Az évértékelők jellemző témái közt olyan fontos irányvonalak szoktak szerepelni, mint a távlati célok kijelölése, az országra leselkedő veszélyek megnevezése, valamint az is többször előfordult, hogy Orbán Viktor ekkor jelentett be jelentős kormányzati lépéseket.

(Magyar Nemzet)

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.