<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Orbán Viktor miniszterelnök a szerdai kormányülést követően tett bejelentést a Facebook-oldalán.

Orbán Viktor a Facebook oldalán közzétett videóban számolt be a kormányülésen meghozott döntésekről. Elmondta: szerda reggel óta kormányülést tartanak és elsősorban az energiaárak kérdésével foglalkoznak.

"Az energiaszankciókat Brüsszel ráerőltette a tagállamokra, és azóta az energiaárak az égben vannak. Amikor ez megtörtént, Brüsszelben azt ígérték, hogy a szankciók véget vetnek a háborúnak és jobban fognak fájni az agresszornak, mint az Európai Unió tagállamainak" - mondta a kormányfő.

Ehelyett ma valójában Európa minden polgára szankciós felárat fizet az energiáért - tette hozzá. Ezért a kormány a mai ülésén elfogadta a Fidesz-frakció kezdeményezését:

"nemzeti konzultációt indítunk a szankciókról." - jelentette be Orbán Viktor.

Egyúttal mindenkit arra kér, hogy mondja el a véleményét a szankciókról, mert szerinte csak közös fellépéssel tudunk véget vetni az energiaárak emelkedésének.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.