<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Mi lesz a forinttal? Tényleg lehet egyszámjegyű az infláció? Most már megkapjuk az EU-s pénzeket? Mekkora a baj az egészségügyben, oktatásban?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Jaksity Györggyel- vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2023. február 15. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Aztán, hogy a benzin nagykereskedelmi árának bruttó 8, míg a gázolajénak 6 forintos megnövelése lecsapódik-e a kutakon is, azaz drágábban kell-e tankolnunk péntektől, az már korántsem biztos.

Január 27-étől tovább emelkedik a benzin és a gázolaj nagykereskedelmi ára. A benzin esetében ez bruttó 8 forintot jelent, míg a gázolajért a kutak bruttó 6 forinttal fizetnek majd többet.

Ám az új értékeket közlő holtankoljak.net felhívta a figyelmet, hogy továbbra is eltérő módon áraz a piac, ami azt jelenti, hogy a nagykereskedelmi árak emelése eltérő mértékben jelenik meg a benzinkúton látható árakban. Leginkább a fogyasztóknak kedvezve: az emelések csak kis mértékben, vagy egyáltalán nem jelennek meg.

Így a kiskereskedelmi átlagár is óráról órára változik, ami biztos, hogy január 25-én, 11 órakor ezek az átlagárak voltak érvényben:

95-ös benzin: 629,6 forint/liter

Gázolaj: 691,9 forint/liter