<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Amíg a profi teniszezők a wimbledoni Grand Slam torna másnapi mérkőzéseire készültek, a közéleti személyek a 46. alkalommal megrendezett Tisztelt Ász! tenisztornán versenyeztek.

A wimbledoni füves pályás ATP verseny főtáblás küzdelmei előtti napon rendezte meg a Tisztelt Ász! tenisztornát a Parlament SE és a HGS PR Ügynökség. A háromszoros párosvilágbajnok Babos Tímea és az ifjúsági Ausztrál Open bajnok Piros Zsombor már a múlt héten lejátszották a kvalifikációs mérkőzéseket, ám sajnos nem jutottak fel a főtáblára.

Balázs Attila, Bondár Anna, Fucsovics Márton, Gálfi Dalma és Udvardi Panna azonban már lélekben a főtáblás füves pályás meccsükre készültek, amikor vasárnap a jelenlegi és egykori parlamenti képviselők, valamint állami vezetők a salakon mérték össze a tenisztudásukat a budapesti Park Teniszklubban. A huszonöt páros vasárnap nyolc ágon, összesen mintegy 40 mérkőzést játszott. Nemcsak egymással, de a rekkenő hőséggel is meg kellett küzdenie a versenyzőknek, bizonyítva, hogy a sport iránti szeretet legyőzi a nehézségeket.

 A teniszben szerzett tapasztalat alapján 8 ágon lebonyolított verseny győztesei voltak: Mádi László - Justin István (Agassi ág), Buda Dóra - Nagy Csilla (Mc Enroe ág), Szabó István – Nagyiványi Tamás (Federer ág), Kőszegi Zoltán – Kecskés Péter (Sampras ág), Pajtók Gábor – Beneda Attila (Nadal ág), Gondos Miklós - Palotás Ferenc (Djokovics ág), Csampa Zsolt - Pakányi Pál (Murray ág), Kovács Árpád - Tárczy György (Borg ág).  Az esemény fővédnöke Kövér László, az Országgyűlés elnöke volt. A versenyt Csampa Zsolt, a Parlament SE elnöke, a BM helyettes államtitkára nyitotta meg. A  díjakat Dr. Szűcs Lajos országgyűlési képviselő, a Parlament SE alelnöke, Forgács István versenyigazgató, a HGS PR Ügynökség ügyvezető igazgatója, Nagyiványi Tamás a Basic Line Kft. ügyvezetője és Rácz Róbert, az Izsáki Házitészta Kft. kereskedelmi vezetője adták át.  

Az esemény kiemelt támogatói:

 • E.ON Hungária Zrt.
 • MVM Next Energiakereskedelmi Zrt.

Támogatók:

 • Porsche Hungária Kft.
 • Basic Line Kft. – HEAD
 • Izsáki Házitészta Kft.
 • Szamos Marcipán Kft.
 • Horfer Serleg Kft.

Médiatámogatók:

 • mixonline.hu
 • mfor.hu
 • piacesprofit.hu
 • privátbankár.hu

 

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.