<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Hazai szálláshelyek, vendéglátóegységek, figyelem!

Pályázzanak és nyerjenek díjat az ország legjelentősebb designversenyén - nevezzenek be a Klasszis TopDesign 2022 megmérettetésre!
Külföldi és hazai szakértőkből álló zsűri, bemutatkozási lehetőség a nagyközönségnek, exkluzív díjátadó gála.

Regisztráljon most!

A szigetországban engedélyezték először.

Az Egyesült Királyságban hagyták először jóvá a Moderna azon vakcináját, amely az eredeti koronavírus-törzs és az omikron ellen is hatásosnak bizonyul, írta a 24.hu a BBC alapján. A továbbfejlesztett vakcina ősszel áll rendelkezésre emlékeztető oltásként. A Moderna idén 29 millió adagot tud szállítani.

A vakcina az eredeti törzset és az első omikron-változatot (BA.1) is célba veszi, amely tavaly télen jelent meg először. Bivalens vakcinaként ismert, mivel a Covid két variánsa ellen hatékony. Az eddigi kísérletek szerint az új vakcina biztonságos és jobb immunvédelmet nyújtott az újabb változatokkal szemben.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.