1p

Megroggyanhat a Fidesz a Novák-botránytól? Kitört a belharc a pártban?
Mi lesz az uniós pénzekkel és a magyar gazdasággal?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Lengyel Lászlóval -
vegyen részt és kérdezzen Ön is a Pénzügykutató Zrt. vezetőjétől!

2024. február 28. 15:30

A részvétel ingyenes,
regisztráljon itt!

Az Alfa Vienna Insurance Group Biztosító Zrt. pénzügyi vezérigazgató-helyettesi pozícióját  jövő január 9-től  Csépai Orsolya tölti be – a szakember az NN Biztosítótól érkezett az Alfa felsővezetésébe.

Csépai Orsolya látja el a pénzügyi vezérigazgató-helyettesi feladatokat az Alfa Vienna Insurance Group Biztosító Zrt.-nél 2024. január 9-től – közölte a társaság.

A szakember a frankfurti Johann Wolfgang Goethe egyetemen szerzett számviteli diploma mellett auditor- és a biztosítási szektor alaptudományának számító aktuárius oklevelet is szerzett, valamennyi képesítését gyakorolta is eddigi pályafutása során.

Csépai Orsolya kilenc éve dolgozik a biztosítási szakmában, ez idő alatt a MetLife, az Allianz és az NN biztosítónál töltött be vezetői pozíciót a könyvelési területen és az élet üzletágban, illetve mindhárom biztosítótársaságnál betöltötte a pénzügyi vezérigazgató-helyettes pozíciót is. A biztosítási szektor előtt a KPMG és a PWC tanácsadócégeknél szerzett tapasztalatot.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!