2p

Hogyan lehetnek ekkora eltérések a közvélemény-kutatások között?
Magyar Péter miatt ekkora a bizonytalanság?
Milyen módszerrel készülnek a felmérések?

Online Klasszis Klub találkozó élőben Hann Endrével!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is a Medián ügyvezető igazgatójától!

2024. június 5. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Uniós forrásból épít újabb 20 töltőállomást Magyarországon az MVM Mobiliti.

Csaknem 1,2 milliárd forint támogatást kapott elektromos töltők telepítéséhez az MVM Mobiliti Kft. - közölte a társaság szerdán. Az Európai Hálózatfinanszírozási Eszköz (CEF) hozzájárulásával

20 helyszínen 4-4 darab, egyenként 150 kilowatt teljesítményű töltőoszlop épül a transzeurópai közlekedési hálózat (TEN-T) közúthálózat egyes szakaszain.

A MVM ULTRA II 2023 egyike azon európai projekteknek, amelyek elektromos töltőállomások és hidrogéntöltő-pontok telepítésével, valamint repülőterek villamosításával segítik a zöld megállapodás teljesítését - írták.

Több tucat Mobiliti-töltő jelenik meg az országban, uniós támogatásból.
Több tucat Mobiliti-töltő jelenik meg az országban, uniós támogatásból.
Fotó: Facebook / MVM For You

A Mobiliti már 2022-ben tíz darab 600 kW-os (4x150 kW-os) AFIF-töltőállomás megvalósítására szóló támogatási szerződést írt alá az Európai Unió CINEA szervezetével. A CEF által korábban odaítélt forrás segítségével a budakalászi, a csömöri, a dunakeszi, a fóti, a kecskeméti, a maglódi, a miskolci, a székesfehérvári, a szolnoki és a törökbálinti Auchan áruházaknál a Mobiliti már megkezdte a hazai gyorstöltőhálózat e projekt keretében 2024 végéig megvalósuló fejlesztését. Az új támogatásnak köszönhetően pedig további 20 helyszínre kerül töltőoszlop.

Az elektromobilitás, az e-autózás is témája lesz a Klasszis lapcsoport május 16-i "E" mint Energia című rendezvényén, amelyre már megindult az early bird jegyek értékesítése - részletek és jelentkezés itt >>

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!