<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Az Ikarus jelentősen megcsúszott a gyártással, ám a késés miatt mégsem büntették meg őket.

A nyolc hónapos újbóli haladék ellenére, azaz április végére sem tudja leszállítani az Ikarus Egyedi Autóbuszgyártó Kft. azt a budapesti használatra szánt 180 darab Modulo M168D típusú csuklós buszt, amelyeket a Volánbusz rendelt meg, írja a Magyar Nemzet. Az mno idézi az iho.hu írását, mely szerint a BKV kelenföldi garázsában folyik ugyan az egyik busz összeszerelése, de ezt leszámítva egyetlen üzemképes példányról tudni, ezt néhány hete Mátyásföldön videózták le.

Az Ikarus Egyedinek eredetileg 2017. augusztus végéig kellett volna elkészülnie a 180 csuklós busszal, ám ebből határidőig egyet sem sikerült leszállítania. Szerződést mégsem bontottak velük, helyette egy hirtelen jött, a tűzoltó készülékek beszereléséről szóló rendeletmódosításra hivatkozva 240 nap haladékot kaptak, így még kötbért sem kellett fizetniük. Az Ikarus Egyedi egy cseh vállalaton, a Lugreda a.s.-en keresztül Szemerey Tamáshoz, vagyis Matolcsy György jegybankelnök unokatestvéréhez is köthető.

mfor.hu

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.