1p

Van kiút az értékválságból? Megállítható az akkugyárak terjedése itthon?
Van még jövőnk az EU-ban?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Donáth Annával, a Momentum EP-képviselőjével - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2023. október 4. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Nagyon csúnya bukást hozott össze Mészáros Lőrinc lányának válófélben lévő férje.

A K-Monitor vette észre, hogy közzétette 2022-es évre vonatkozó beszámolóját a Homlok Építőipari Zrt., amely az elmúlt években néhány állami tenderen is sikeresen indult.

A K-Monitor által kigyűjtött adatokon egyértelműen látszik, hogy míg kezdetben meredeken emelkedett a cég csillaga, és 2017-ben 650 millió forintos, 2018-ban 3,9 milliárd forintos, 2020-ban 7,5 milliárd forintos, 2021-ben pedig 10 milliárd forintos árbevételt hozott, 2022-re már megfordult a jó szerencse. A most közzétett adatok szerint így az árbevétel egy év alatt 5,5 milliárd forintra zuhant, a 2021-ben pedig 704 millió forintra rúgó adózott eredmény is elapadt – a cég most több mint 332 milliós mínuszban zárt.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!