1p

Mit remélt Magyarország az EU-tagságtól és mi lett mindebből 20 év alatt?
Devizahitelezés, euróbevezetés, uniós pénzek, kilátások - online Klasszis Klubtalálkozó élőben Medgyessy Péterrel!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is Magyarország korábbi miniszterelnökétől!

2024. április 22. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Az MVM dollárkötvényt bocsátana ki.

A Budapesti Értéktőzsdén megjelent tájékoztatás szerint

"Az MVM Zrt. megbízást adott a BNP Paribas és a J.P. Morgan mint fő szervezők, valamint az Erste Group, ICBC, KBC, OTP Bank, SMBC és UniCredit mint Joint Bookrunner-ek részére több befektető részvételével tartandó telefonkonferenciák megszervezésére. A tőkepiaci körülmények függvényében, dollárban denominált kötvénykibocsátásra kerülne sor nemzetközi kötvénypiaci befektetők részére."

A pénzt a napokban tartott  befektetői tájékoztató alapján az MVM a négypilléres gazdasági stratégiája megvalósítására fordítja. Ezen belül a megújuló energiás kapacitásokat megsokszorozná, kielégítené az ebből adódó hálózatfejlesztési szükségleteket, illetve megépítené a három rugalmas gázerőművet.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!